Merkez binada gerçekleşen kongreye ilgi de yoğundu. Kartal'da önde gelen Trabzonlular ve vatandaşlar yeni yönetime güven oyu vererek oylamada eksiksiz evet ile yeni yönetim kabul edildi.

Başkan Zeki Karaismailoğlu "biz Kartal Trabzonlular Derneği olarak çıraklık dönemimizi bitirdik artık ustalık dönemimizi yaşayacağız diyerek bundan sonra herkes bizi konuşacak" dedi.

Başkan yardımcısı Hamza Sönmez ise "yeni yönetim olarak çok güçlendik, inanarak ve azimle Trabzon'umuzu Kartal'da temsil edeceğiz.Sönmez biz tabela derneği olmayacağız herkes bizim sosyal sorumluluk projelerimizi ve etkinliklerimizi konuşacak" dedi.

İşte Kartal Trabzonlular Derneğinin Yönetim Kurulu Asil Üyeler; Zeki Karaismailoğlu, İsmail Demirci, Ali Osman Boran, Halil Odabaşı, Murat Türkmen, Bilal Habeşi Yayla, Hamza Sönmez, Ali Ertan Usta, Muhammet Fatih Aydın, Ömer Faruk Kayıkçı, Mehmet Tiryaki, Yaşar Genç, Aziz Akgün, Ahmet Islamoğlu ve Fatih Yılmaz

Yedek Yönetim Kurulu; Serkan Balta, Zübeyir Karaismailoğlu, Ali Osman Köktaş, Volkan Baştan, Özkan Akın, Hasan Kasap, Özden Genç, Sebahat Keskin

Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Abdullah Bayram, Nizamettin Altıntaş, Abdurrahman Karaismailoğlu

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Ahmet Semiz, Mustafa Yeşilyurt, Kemal Alataş

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu





 

Editör: TE Bilişim