Türkiye'de sayısız başarılı siyasetçi yetiştiren Trabzon'un Köprübaşı ilçesi son yıllarda ülke gündemine oturan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak büyük moral verdiler.

İstanbul Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Karamehmetoğlu biz Köprübaşı derneği olarak Trabzonlu olan tüm siyasetçilerimizin yanındayız diyerek ilk önce sayın İmamoğlu'nu ziyaret ettik İstanbul'daki tüm Trabzonlu siyasetçilerimizi ziyaret ederek yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz dedi.

Trabzon Köprübaşı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dr. Naci İmamoğlu ise Ekrem İmamoğlu Trabzon'un yetiştirdiği değerlerden bir tanesi İstanbul'da çok sayıda Trabzonlu belediye başkanı ve meclis üyesi var hepsini ziyaret edip yanlarında olduğumuzu belirteceğiz dedi.

Ekrem İmamoğlu ise Trabzonlu hemşerilerimin benim yanımda olmaları bana gurur veriyor. Ben Trabzon'un bir evladı olarak şehrimin insanlarının bana sahip çıkmalarını istiyorum dedi.

Ardından İbrahim Özkan'ı ziyaret eden dernek yönetimi hediyelerini taktim ederek İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasından ayrıldılar.

Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu