Kaymakam Uğur Tutkan görev süresince vatandaşların sesi, yüreği olmuştu. Tutkan Köprübaşında birçok sıkıntıya çözümler bularak halkın nefesi olmuştu. Uğur Tutkan Köprübaşında ilk önce yoksul ve yetimlere yardımları ile gündeme geldi. Daha sonra makam odasının kapılarını vatandaşa açarak dertlerini dinledi ve hepsinin sıkıntılarına çözüm buldu.

Tutkan Köprübaşı'nın yetiştirdiği önemli bürokratlar merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu ve merhum Maliye Bakanı Adnan Kahveci'yi anma programları düzenleyerek geleneksel hale getirdi. Yörede yetişen Likarba bahçelerine bütçe ayırarak halkın ekonomisine destek oldu, Derelere benekli akabalık yumurtaları bırakarak derelerde yok olmaya yüz tutan canlılara nefes oldu, Uğur Tutkan Köprübaşı'nın doğal güzellikleri olan yaylalara sahip çıkarak oradaki hayvancılık yapan vatandaşlarımıza maddi destekler sağladı, Köprübaşı’nın en büyük sıkıntısı olan sel felaketlerinde maddi manevi sıkıntı yaşayan halka el uzatarak onlara derman oldu, Covid19 pandemi sürecinde vatandaşa ücretsiz maske ve dezenfekte desteğinde bulundu, Bal besiciliği yapan esnafa destekler sağladı, Köprübaşı’nın gururu el sanatlarına sahip çıkarak Köprübaşı ekonomisine yol oldu, kimsesiz yaşlıların evlerine temizlik ekibi yollayarak yaşlılarımızın tüm ihtiyaçları giderildi.

Anlayacağınız sevgili okurlarımız Köprübaşı şu sıralar hüzünlü böyle bir kaymakam bir daha gelirmi diye düşünüyorlar. Haksızda sayılmazlar genç bir yürek ve binlerce mutlu kalp helal olsun Uğur Tutkan gideceğin şehirler çok şanslı olacaklar sizin gibi bir yürek geleceği için

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu