Halk Günleri uygulamasını ilçelerde sürdüren Köseoğlu, dün de Beşikdüzü’nde vatandaşlarla buluştu.

Daha önce Of ve Çaykara’da Halk Günü yapan Milletvekili Köseoğlu, Beşikdüzü'nde teşkilat tarafından düzenlenen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Köseoğlu'nu Beşikdüzü'ne gelişinde Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, kadın kolları, gençlik kolları, muhtarlar ve partililer tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından parti binasına geçildi. Burada düzenlenen halk günün de açılış konuşmasını yanan İlçe Başkanı Harun Demirci bitirilen ve devam eden yatırımlarla ilgi verdi. Demirci, "Yatırımlarımız bundan sonra aynen devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her şey Beşikdüzü için her şey Beşikdüzülüler için" diye konuştu.

Daha sonra katılımcılara hitaben bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, "Samimiyetle ve her zaman  çok daha iyisini yapma noktasında bir irademiz var. Size olan hizmet aşkımızdan asla endişeniz ve şüpheniz olmasın. Trabzon'a söz verdiğimiz projelerimiz vardı. Bu projelerden en önemlilerinden iki tanesi yatırım adası ve şehir hastanesi idi. Bunlar hepimizin hayatına etki edecek projelerdir. Türkiye'de böyle beş tane böyle yatırım adası planlanıyor. En büyüğünü ve ilk başlayacak olanını da Trabzon'umuz da yapılacak. İnşallah örnek bir proje olan yatırım adasını Trabzon'a kazandıracağız. Planlama çalışmaları şuan devam ediyor. Şehir hastanenin de 2018 başında ihalesinin yapılması ve 2019'un sonunda da şehir hastanesine, şehrimizin kavuşma noktasında ciddi bir adım atmış olacağız. Trabzon'a ne söz vermişsek verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız." dedi.

Beşikdüzü'nün ciddi bir sel afeti yaşadığını dile getiren Milletvekili Köseoğlu, "Küçük ve orta ölçekli işletmelere 50 bin TL, büyük ölçekli işletmeleri 100 bin TL'ye kadar faizi devlet tarafından ödenecek, ilk bir yıl ödemesiz kredi imkanı sağladık. Eksiklerimiz olabilir ama samimiyetle sizler için bölgemiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Trabzon'un 18 tanesi ilçesi var.  Her birine ayrı ayrı yetişmeye gayret ediyoruz." şeklinde konuştu.

Köseoğlu daha sonra vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ardından Beşikdüzü Muhtarlar Derneğini ziyaret eden, sorun ve taleplerini dinleyen Köseoğlu son olarak da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Köseoğlu’nun esnaf ziyareti büyük memnuniyet oluşturdu.