Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bulduğu her fırsatta hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Güne, yıllar önce okuduğu Bahçecik Anadolu İmamhatip Lisesi ziyaretiyle başlayan Başkan Zorluoğlu’na danışmanları Nalan Karakuş ve Hüseyin Hilmi Saran eşlik etti. Okul ziyaretinde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Zorluoğlu, 61 öğrenciye forma ve birlikte maç izleme sözü verdi. Okul ziyaretinin ardından Bahçecik Mahallesi Muhtarı Sezai Öztürk ile esnafı ziyaret eden Başkan Zorluoğlu sorunları yerinde dinledi. Mahalle sakinleri ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Zorluoğlu, tespit edilen eksikleri ilgili daire başkanlıklarına iletilerek en kısa sürede yapılacağını söyledi. Bahçecik Mahallesinin Trabzon’un en eski mahallelerinden biri olduğunu dile getiren Zorluoğlu, “Trabzon’da dev bir altyapı dönüşümü yapıyoruz. 50 yıllık sorunu ortadan kaldırıyoruz. Bahçecik Mahallemizde de çeşitli çalışmalarımız var. Bazı noktaların bakıma ihtiyacı var. Ancak bu noktalarda biz geçici işler yapmak istemiyoruz. Kalıcı işlere imza atmak istiyoruz” dedi.

CESARETLİ İŞLERE İMZA ATIYORSUNUZ
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle esnafı ve vatandaşlar, “Önceleri belediye başkanlarını seçimden seçime görürdük. Ancak siz öyle değilsiniz. Nereden ne zaman çıkacağınız belli olmuyor. Trabzon’da en büyük sorun olan altyapıya neşter vurdunuz. Biraz sıkıtılar çektik ama bu sıkıntının ardından güzelliklerin geleceğine inanıyoruz. Sizi ve ekibinizi bu cesaretli işleri yaptığınız için kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.

Başkan Zorluoğlu’na mahalle ziyareti sırasında Down Sendromlu Mücahit Kurt’un eşlik etmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Editör: TE Bilişim