Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Vatandaş-Belediye el birliği ile yapımı devam eden, kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmak üzere olan İrfanlı Büyük Camii projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

İLÇENİN SEMBOLÜ OLACAK 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, caminin ilçeye ayrı bir güzellik katacağını belirterek, “İnşallah, kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarını tamamlayarak camimizi hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu cami benim en büyük hayalimdi. Bu hayalimizi de gerçekleştirerek İrfanlı Mahallemize güzel bir Camii kazandırıyoruz.Çalışmalar büyük bir hızla ve titizlikle devam ediyor. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen camide çalışmalar titizlikle sürüyor. Bu eserin ilçemize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor” dedi.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YAPILIYOR

Çalışmaların titizlikle yapıldığını ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Caminin minare bölgesinde ve kubbe kısmında çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.