Karadeniz müziğinin son dönemlerde en çok ilgi gören ve herkes tarafından büyük beğeni ile takip edilen ismi Resul Dindar, Trabzon’da KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

"Bu salonda konser vermek bana haz veriyor.."

Trabzon’a her gelişinde büyük bir sevgi seli ile karşılaştığını belirten Dindar, salondaki Türk bayrağı ve Atatürk posterini göstererek, “Burada konser vermek bana büyük bir haz ve onur veriyor. Bu ülkenin kıymetini bilelim. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım.” dedi.

Dindar’ın konser sırasında söylediği ‘Onuncu Yıl Marşı’ ise salondaki izleyicilerin ayakta alkış ve temposu ile büyük beğeni topladı.

Dindar’a Artvinspor forması…

Konser’in son bölümünde ise Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Resul Dindar’a üzerinde ismi yazılı Artvinspor forması hediye etti.

Külekçi, ”Resul kardeşimizin Trabzonsporlu olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Her fırsatta ona Trabzonspor forması hediye ediyoruz. Bu kez de Artvinspor formasını takdim edelim dedik. Yüzünü her zaman halka dönen memleket ve Karadeniz sevdalısı Resul Dindar’a teşekkür ediyor başarılarının devamı diliyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim