Milletvekili Salih Cora’nın, yaptığı paylaşımda, “’Bizler kazaya ve kadere inanmış insanlarız.” ifadesini değerlendiren İl Başkanı Güngör şöyle dedi:

Kader inancıyla, kimse ihmalini kapatmaya kalkışmasın. Elîm bir kaza üzerinden siyaset yapmanın zamanı değil. Böyle bir niyetimiz elbette yok. Biz de olayla ilgili üzüntülerimizi belirtiyoruz. Ancak, araştırmalarımıza göre Tonya’da yangın nedeniyle yaşamını yitiren insan sayısı üç oldu. İlçede itfaiye teşkilatı yıllardır yok. Tonya için önemli bir sorun itfaiyenin yokluğu. Siyasetçinin görevi ise sorun çözmektir. Tonya’da ve itfaiye teşkilatı olmayan diğer ilçelerde itfaiyenin kurulmasının takipçisi olacağız.

SALİH CORA NE DEMİŞTİ?

Cora, sosyal medya hesabı üzerniden yaptıığ paylaşımda; "Bizler kazaya ve kadere inanmış insanlarız.Dün elim bir kaza/yangın sonucu hayatını kaybeden Hoşarlı mahalle temsilcimiz Şenol Çilingir'in kızı #CeylanKurt ile kalp krizi geçiren eski Belediye Meclis Üyemiz #AhmetKURT'un vefat haberlerini derin bir teessür ile öğrendim.

Ebediyete intikal eden merhum ve merhumeye Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlıgı dilerim." ifadelerine yer vermişti...