AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi gündeme dair açıklamalarda bulunarak "Terörle mücadele de cumhuriyet tarihinin en başarılı dönemini yaşadığımız tam bitirme aşamasına geldiği zamanda  bir moral kampanyası başlatıldığı görüyoruz ." ifadelerini kullandı.

Çebi açıklamasını şöyle sürdürdü "Kalleş terör örgütü artık sayıca 5 binlerden 300 lere kadar düşmüş çözülmeler başlamış gara da yapılan başarılı bir operasyon ve sıranın tam da kandile geldiği anda Papa nın ziyareti hainleri kurtarmayacaktır .

Irak'a yapacağı ziyaret kapsamında Erbil'e gelecek Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus'un 10 bin Hristiyan ile açık stadyumda  yapacağı toplantı bitme tükenme noktasına gelen PKK PYD ye çare olmayacak , inlerine girip tek tek leş toplamaya devam edeceğiz.

Dünyanın pandemi ile mücadele ettiği dönemde binlerce kişiyi stadyuma toplayacak olan proje  fitnenin ateşidir.

Tarih boyunca bu fitne ateşini ülkemiz üzerine çevirmiş olan adi alçak zihniyet,Terör örgütüne moral motivasyon verecek oyunları kuranlar,

Hain planları ile ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlerin hepsi ile mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir.

Terör örgütünün arkasında merkezinde göbeğinde Hristiyanların ve Ermenilerin  olduğundan hiç şüphemiz olmadı .Bu bir Haçlı savaşıdır .

"PKK, FETÖ ve DAEŞ örgütlerinin aynı çukurdan  beslenen, aynı amaca hizmet eden birer haçlı örgütüdür."

Trabzon'da AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı olarak atanan Selahattin Çebi kimdir? İşte Selahattin Çebi hakkında detaylar… 

SELAHATTİN ÇEBİ KİMDİR?

1974 yılı Trabzon Sürmene doğumlu olan Selahattin Çebi, ilkokulu Aşağıovalı ilkokulunda, ortaokulu Trabzon Zehra Kitapçıoğlu Ortaokulunda, liseyi İstanbul Büyükçekmece Lisesi'nde tamamladı. 
Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü tamamladı. Avrasya Üniversitesinde iş güvenliği ve iş sağlığı bölümünde yüksek lisans bölümünü tamamladı. Askerlik görevini 315. kısa dönem olarak Kayseri'de tamamladı. 

Milli Gençlik Vakfına bağlı hazırlık kurslarında 4 yıl matematik öğretmenliği yaptı. Daha sonra Bilgisayar kursu işletmeciliği ve öğretmenliği yaptı. Ardından Mühendislik sahasında mesleği ile ilgili araçlarda LPG dönüşüm, LPG sorumlu müdürlük, Çeşitli kamu bankaları ile Gayrimenkul ve Makine ekspertizliği alanlarında çalıştı. Konutların inşaatında Şantiye şefliği ve Serbest makine mühendisi olarak konut ve diğer yapılar için mekanik proje yapmaktadır. 

Aktif siyasete AK Parti’de başladı ve partinin Kuruluşunda kurucu Gençlik kolları İl Başkanlığına atanarak ve sırasıyla 2002–2003 yılları arasında AK Parti Trabzon kurucu Gençlik Kolları İl Başkanı, 2004–2006 yılları arasında AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeliği, 2006–2008 yılları arasında AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı-tanıtım ve Medya başkanlığı(basın sözcüsü), 2008–2009 yılları arasında AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009-2014 yılları arasında yerel seçimlerde AK Parti Araklı İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı (1 dönem daimi encümenlik, imar komisyonu ve ar-ge komisyonunda görev aldı). 2014 yerel seçimlerinde Araklı Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. 2014 -2019 yılları arasında Ortahisar Belediye Meclis Üyeliği ve Başkanvekilliği görevinde bulundu. (5 yıl imar komisyonu üyesi olarak görev yaptı) 2019’da başladığı Ortahisar Belediye Başkan Yardımcılığına halen devam ediyor.

Selahattin Çebi, Trabzonspor, Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi, MÜSİAD Trabzon şubesi, Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası, Kızılay, Birlik Vakfı Trabzon şubesi ve ANADER üyesidir.  

İyi derecede İngilizce bilen Selahattin Çebi evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilişim