Trabzon'da bulunan Özel 7 M Hastanesi'ne şikayet var isimli internet sitesi üzerinden şikayet mesajları yağıyor.

Çok sayıda hasta özel hastaneden duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, Hasan isimli kullanıcının yapmış olduğu paylaşım dikkat çekti.

7M Hastanesi ile alakalı olarak yaptığı paylaşım binlerce kişi tarafından görüntülenirken Hasan isimli kullanıcı şu ifadeleri kullandı;

"2020 Aralık ayında eşim ö--hocanın hastasıydı ve sezaryen ameliyatı ile doğum yaptı. İlk başlarda hiç sıkıntı yoktu. Ö--hoca doğum işlemini 20 dakikada gerçekleştirdi. Ancak üzerinden bir saat geçmesine rağmen çocuğumuz geldi ancak eşimi getirmediler. Sorduğumuzda ise narkozdan ayılmasını bekliyoruz dendi.

Daha sonra eşimi getirdiklerinde ise eşim nefes alamıyordu ve nefes darlığı çekiyordu. Ne olduğunu anlamadık 24 saat boyunca oksijen bağlandı eşime. Eşim kendine gelince ameliyathanede bekletildiği bir saat boyunca nefes darlığı çektiğini kendisi ile uğraştıklarını söyledi.

Eşimin narkoza alerjisi yoktu. Daha önce de ameliyat olmuştu ilk defa böyle oldu. Zira kendi annem 13 defa ameliyat oldu narkozdan dolayı böyle bir şey ilk defa gördük. Ö-- hoca ya sorduğumuzda ise bize ben size dedim niye sezaryen istediniz ki dedi. 

Halbuki eşimde platin bulunmasından dolayı ö-- hocada onaylayarak sezaryen diye anlaşmıştık ancak böyle bir tepki ile karşılaştık. Sonradan bilen kişilere sorduğumuzda nefes darlığının sadece verilen narkozun fazla olmasından kaynaklanabileceğini öğrendik. 

Tabi ki hastane bizi bu konuda bilgilendirmedi ve hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. Biz Trabzon Akçaabat'ta bulunan bu hastaneyi ö-- hoca hakkındaki olumlu yorumlardan dolayı seçmiştik. Zira eşimden önce ameliyattan çıkan başka bir hastanın da aynı nefes darlığını çektiğini gördüm.  "

Editör: TE Bilişim