Organizasyona ilgi oldukça yoğundu iş ve siyaset dünyasından bir çok ismin bir araya geldiği yemekte birlik ve beraberlik adına önemli mesajlar verildi.

İftara Güngören belediye başkanı Bünyamin Demir, 22. 23. Dönem Akparti Trabzon milletvekili Cevdet Erdöl, Fatih vergi dairesi müdürü Mustafa Şahin, Gaziosmanpaşa Belediyesi park ve bahçeler müdürü Ekrem Şahin, Yenibosna vergi dairesi müdürü Erkan Ciğer, Sağlık bilimleri üniversitesi daire başkanı Mustafa Doğru, İş adamları Hakan Sarı, Hasan Uzunay, Okan Gümüşoğlu, Levent Dilaver ve çok sayıda Sürmeneli katıldı.

Dernek Başkanı Halim Şahin Konuşmasında biz Sürmeneliler İstanbul'da birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece her zaman söz sahibi olacağız diyerek dernek olarak daha güçlü şekilde ilerlememiz için hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerekmektedir dedi. Ve gelen tüm misafirlere teşekkür etti.

Ardından söz alan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir 31 Mart yerel seçimlerinde bana vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum diyerek Trabzonluların İstanbul'da sözü geçen en güçlü şehirlerinden biri olduğunu hatırlatarak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere özel selamını iletmek isterim dedi.

İftar programı Cevdet Erdöl’ün sohbetleriyle son bulurken önümüzdeki haftalarda büyük bir kahvaltı programı sürprizi ile sonlandı.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Editör: TE Bilişim