Trabzon'da sahne alan mega star Tarkan, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Geçtiğimiz yıl Diyarbakır'dan gelen şehit haberiyle konserini yarıda kesmek zorunda kalan Tarkan, "Sözümü tuttum ve yine Trabzon'a geldim" dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Konser Alanı'nda düzenlenen Fanta Gençlik Festivali kapsamında sahneye önce Emre Aydın çıktı. Beğenilen 14 şarkısını seslendiren Emre Aydın, sahnedeki 61'inci dakikasında 10 saniyelik geri sayım yaptırdı. Emre Aydın'ın 61'inci dakika şovuna konseri izleyen binlerce kişi de eşlik etti.

Emre Aydın'ın ardından sahne alan Tarkan da alanı dolduran yaklaşık 30 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Tarkan geçen yıl Trabzon'da yarıda kestiği konserdeki sözünü hatırlatarak, "Ben sözümü tuttum. Geçen yıl konserimizi yarıda kestik ama söz verdiğimiz gibi bu yıl yine buraya geldim" dedi. Tarkan, yaklaşık 1.5 saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarının tamamını okudu. Bu arada basın mensuplarına sadece Tarkan'ın ilk iki şarkısında görüntü ve fotoğraf izni verildi.

Tarkan, 15 Temmuz 2011'de aynı alanda verdiği konserini Diyarbakır'daki şehitler nedeniyle yarıda kesmiş, 'Uzun ince bir yoldayım' isimli şarkıyı seslendirdikten sonra tekrar Trabzon'a geleceğinin sözünü vererek sahneden inmişti.