Şef Özdemir Hafızoğlu’nun kanunu ile eşlik edip yönettiği koro Suzinak ve Nihavent şarkılar seslendirdi.  Birinci bölümde solist olarak Erol Aslan, İlhan Yavuz ikinci bölümde de Tuğçe Taç, Gizem Sağlam Bülbül ve Beduh Atakan sahne aldılar.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Kahraman, Köşk Huzurevi Müdürü Mehmet Kemal Yıldırım, Köşk Huzurevi sakinleri ve çok sayıda sanat müziği severin izlediği programın sonunda koro şefi Özdemir Hafızoğlu’na çiçeğini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte Huzurevi sakinlerinden Hasan Bayraktar birlikte takdim ettiler.

Dernek Başkanı Kenan Atalay sezona önümüzdeki hafta yapılacak olan Türk Halk Müziği konseriyle nokta koyacaklarını belirterek, salonu dolduran sanat müziği severlere teşekkür etti.

Başkan Genç’ten sanata ve sanatçıya destek..

Geceye katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç burada yaptığı konuşmada “Koristiyle, solistiyle, sazendesiyle ve geceyi hazırlayan bu işin duayeni hocamız Özdemir Hafızoğlu’nun yanı sıra, bu mükemmel ahengi oluşturan ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Biz belediye başkanıyız ama bu şehir eğer kültür ve sanat şehri ise bu konuda da yapılan ve yapılmakta olan özverili çalışmalara da destek olmak zorundayız. Bunu bir belediye başkanı olarak bir özeleştiri olarak da ifade etmek istiyorum. Böyle mikrofonu elimize aldığımız zaman bu şehir tarih şehridir, sanat şehridir, kültür şehridir diyoruz ama bunlara dair yeterli bir çalışma olduğu kanaatinde değilim. Bu tespiti dernek başkanı Kenan Atalay ile birlikte yaptık sizlerin huzurunda da yapmak istiyorum. Bu akşam bu program vesilesiyle bu konuda yapılacak olan ve bölgesel manadaki birliktelik çalışmasına da elimizden gelen desteği vereceğimizin sözünü de veriyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim