Trabzon Avrasya Üniversitesi'nden Beden eğitiminde yüksek lisans programı bekleyenlere müjde! Avrasya Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek lisans programı açıldı!

Bu dönem pek çok yeni fakülte, yeni bölüm ve program açan üniversiteden yeni bir haber daha geldi. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde Beden Eğitimi ve Spor Tezli ve Tezsiz yüksek lisans programlarının açıldığını duyurdu.

Yıldız, son yıllar içerisinde beden eğitimi ve spor alanında yüksek lisans programının açılmasını bekleyenlerin bu beklentisine daha fazla sessiz kalamadıklarını ifade etti. Program için yapılan başvuru olumlu sonuçlanınca, üniversite bünyesinde yüksek lisans programı açılmış oldu.

Yıldız, "Programımız, beden eğitimi ve spor bilimleri alanında, kuramsal ve uygulamalı bilgilerle donanmış, bilimsel araştırmacı yönü gelişmiş, güncel teknoloji ile yoğrulmuş, Ulusal ve uluslararası düzeyde bilime katkı yapabilecek, çağın toplumsal ve bireysel değerlerin bilincinde, alanında yetkin yüksek lisans spor eğitim bilimcileri yetiştirmeyi öngörmektedir." dedi.

Heyet Başkanı Ömer Yıldız, "Avrasya Üniversitesi en kaliteli eğitimi veren vakıf üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mezun öğrencilerimiz fahri temsilcilerimizdir. Avrasya ailesinden hiçbir zaman kopmayacaklar, onlarla sürekli iletişim halinde olacağız. Şimdiden tüm tercihleriniz hayırlı olsun." sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Editör: TE Bilişim