Trabzon Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Şiddetli kar yağışının ardından gerçekleştirdiği yoğun çalışma ile şehir ve ilçe merkezlerinde kapalı yol bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde bulunan mahalle yollarının açılması için de üstün gayret gösteriyor.

İlçe belediyeleri ile koordineli olarak çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, buzlanmaya karşı da tuzlama çalışmalarına kesintisiz olarak devam ediyor. Bugün saat 13.30 itibarıyla kapalı kalan Akçaabat’ta 2, Çarşıbaşı’nda 4, Düzköy’de 2, Hayrat’ta 3, Çaykara’da 5, Vakfıkebir’de 9, Beşikdüzü’nde 3, Şalpazarı’nda 5 ve Araklı’da 2 olmak üzere toplam 35 yüksek mahallenin yolu için de ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre “İlçe belediye başkanlıklarımız ile koordine halinde 704 mahallede sürdürdüğümüz karla mücadele çalışmalarını büyük oranda tamamladık. Şu anda da ilçelerimizin yüksek kesimlerinde bulunan 35 mahallenin yolunu açma çalışmalarını sürdürüyoruz. Ekipler açılan yolların ardından tuzlama çalışmalarına da ağırlık veriyor. Hayatın tam anlamıyla normale dönmesi için 7/24 esasıyla çalışmaya devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.