Yapılan uygulama ve operasyonlarda aranan suçlular arasında ismi geçen 2’si PKK/KCK 2’si de DAEŞ mensubu olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı Trabzon’da yaklaşan yılbaşı öncesi Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde yürüttüğü operasyonlar sürüyor.

İl merkezi ve 18 ilçede 500’e yakın polisin katıldığı uygulamalarda 3 bin 311 şahsın GBT sorgusu yapılırken, kesinleşmiş cezası 2 yıl ve üzerinde olan terör, uyuşturucu, Kaçakçılık, organize suçlar ve asayiş konularına yönelik yakalaması olan 61 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıslar arasında 2’si PKK/KCK, 2’si de DAEŞ mensubu olmak üzere 4 terör suçlusunun da bulunduğu belirtilirken, şahısların gözaltındaki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Uygulamalarda ayrıca 9 adet ruhsatsız tabanca, 56 fişek ile 5 adet kesici ve delici sustalı tabir edilen bıçak ele geçirildi.

Öte yandan denetim ve kontrollerin tüm hızıyla yılbaşı ve sonrasına kadar 24 saat esasına göre yapılmaya devam edeceği kaydedildi. Günde 7.000 TL Bitcoin'le sadece bir ayda milyoner oldum!