Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2022 Kültür Sanat Sezonu kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerle vatandaşların keyifli bir hafta sonu geçirmesini sağladı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde “Bir Bavul Oyun” ve “Bir Delinin Hatıra Defteri” adlı iki tiyatro oyunu sergilendi. Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği oyunlarda keyifli anlar yaşandı. 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Büyükşehir Belediyesinin başlattığı kültür sanat etkinliği için yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, “Pandemi sürecinde çok zor günler geçirdik. Sosyal aktivitelerden maalesef uzak kaldık. Büyükşehir Belediyesi uyguladığı tedbirlerle hem bizlerin sağlığını düşündü hem de doyasıya eğlenmemize vesile oldu. Sanat etkinliklerine baktığımızda gencinden yaşlısına her kesime hitap edecek programlar olduğunu görüyoruz. Bu konuda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 

OYUNLARIN KONUSU

Bir Delinin Hatıra Defteri adlı oyunun konusu, “Kahramanımız Ivanov, bir devlet dairesinde memurluk görevi yapmaktadır. Devlet dairesi ile evi arasında geçen bir yaşantısı olan Ivanov, aynı zamanda bir günlük tutmaktadır.”

Bir Bavul Oyun’un konusu ise “Beceriksiz bir palyaçonun bir sirkte başından geçen komik olaylar interaktif eğlenceli çocuklara balon hediyeli bir oyun.