İstanbul Yenikapı Fuar Alanında Trabzon Tanıtım Günleri devam ederken, bu kez Ortahisar standı yoğun ilgi gördü.

İstanbul'da her yıl düzenlenen geleneksel Trabzon Tanıtım Günleri kapsamında, 14-17 Ekim tarihleri arasında Trabzon'un önemli değerleri tanıtılıyor. Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Tanıtım Günlerinin açılışına Ticaret Bakanı, TBBm Başkan Vekili, milletvekilleri, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe belediye başkanları, Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

"Kültür, tarih ve turizm kenti Trabzon, İstanbul'a taşınıyor" sloganıyla başlayan etkinlikte bugün Ortahisar ilçesinin tanıtımı da yapıldı. Trabzon ve Ortahisar'ın ünlü yemekleri, tatlıları, tarihi turistik değerleri, yöresel el sanatlarından en güzel örnekler standda tanıtıldı. Vatandaşlar Ortahisar standına yoğun ilgi gösterdi.

Ortahisar Belediyesi’nin standında yer alan görseller;

Mağmat Tarihi İpekyolu Projesi, Boztepe Kültür Rotası, İskele Park, En Mutlu Köy, Tünel Akvaryum, Ekopark, İyilik Kapısı Merkezi, Pazarkapı ve Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi, Tarih Müzesi, Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu ve Tenis Kortları ile Küçük Dostlar Kliniği oldu.

Editör: TE Bilişim