Ömer Yiğit hakkında merak edilen soruların cevapları. Kaç yaşında? aslen nereli? kariyeri, kısaca biyografi ve hayatı.

1994 yılında aslen Trabzon Çaykara’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve Ortaokul tahsilini köy okulunda tamamlamış ardından Trabzon’a taşınmıştır. Okul yıllarında hayal ettiği mesleği olan kuaförlüğü yapmak istemiş ve bu nedenle eğitim hayatını sonlandırmıştır. Ardından Kuaförlük sektörüne giriş yapan Ömer Yiğit, ilk olarak çıraklık yaparak mesleğe adım atmış ardından kalfa ve usta olarak iş hayatını sürdürmüştür.

16 yaşında iken başlandığı mesleğine sımsıkı sarılan Ömer Yiğit, zorluklar içinde yetişmiş ancak nereden geldiğini hiç bir zaman unutmamıştır. Herkese yardımcı olan ve sevilen bir karaktere sahip olan genç kuaför, mesleği üzerine de bir kaç projenin altına imzasını atmıştır. 23 Nisan’da okul okul dolaşmış durumu olmayan öğrencilerin istedikleri saç kesim modellerini yapmıştır.



Projelerinin devam edeceğini dile getiren genç isim öğrencilerin mutluluklarının görülmeye değer olduğunu, köyde iken hep saçlarını yaşlı amcaların kestiğini, bizim zamanımızda böyle bakım saç modelleri olmadığını  belirtmiştir. 

Hep şehir merkezinde oturan ağabeylerine özendiklerini neticesinde ise hayallerini gerçekleştirdiğini, bir çocuğun yüzünde ki gülümsemenin dünyalara bedel olduğunu aktarmıştır.



ÖMER YİĞİT KAÇ YAŞINDA?

Doğum Tarihi : 10.10.1994 (27 yaşında)
Burç : Terazi
Eğitim: Ortaokul
Medeni Hali: Bekar
Sosyal Medya : Omeryigithair 
Meslek: Kuaför
Doğum Yeri : Çaykara -Trabzon



Editör: TE Bilişim