Bahçelievler Şafak Okulları kampüsünde gerçekleşen geceye Trabzon Dernekleri Federasyonu Üst yönetimi, sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede öğretmenlerimize öncelikle yemek ikramı yapıldı. Ardından sanatçı İbrahim Can söylediği şarkılarla herkesi mest etti.

Gecede konuşan Trabzon Dernekleri Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Sabire Çini Öğretmenler bizim için çok önemli onlar olmasa cahil bir toplum oluşurdu ve Hiç bir dalda gelişemezdik. Öğretmenlerimiz büyük fedakarlıklar yaparak görevlerini sürdürmektedir diyerek bütün öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

Sanatçı İbrahim Can'da konuşmasında bende bir öğretmenim bu kutsal görevi tercih ettiğim için çok mutluyum diyerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Gecede kadın ve güç derneği başkanı Fatma Duman'da TDF Kadın Kollarını tebrik ederek böyle güzel bir organizasyonu yaptıkları için teşekkür etti.

Gecenin sonunda sanatçı ve öğretmen İbrahim Can'a, TDF Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Bayraktar'a Teşekkür Plaketi Verilerek Programa son verildi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu



Editör: TE Bilişim