Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları önderliğinde bu yıl vefatının 10. Yılında sevdikleri Erkan Ocaklı'yı mezarı başında Kuran-ı Kerim ve dualarla andı. Erkan Ocaklı hayranları da Karacaahmet'te bir araya geldi.

Ocaklı’nın Kızı Büşra Ocaklı babamı unutmayan herkese çok teşekkür ederim diyerek Ocaklı soyadını taşıdığım için kendimle gurur duyuyorum dedi. Büşra Ocaklı benim babam herkesin babasıydı onu sevmeyen kimse yoktu heryerden mesajlar alıyorum ve Erkan Ocaklı'nın hala milyonlarca seveni olduğuna bir kez daha inanıyorum dedi.

Anma Törenine Bir çok önemli simada yer aldı Sanatçılardan Onay Şahin, Taner Eyüpoğlu, Adnan Yılmaz, Zeynep Birinci, Yusuf Cemal Keskin, Abdurrahman Yazıcı, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Genel Sekreteri Abdullah Özcan, Maçka Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Aydemir, Esenler Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Yılmaz, Beinspor Yorumcusu Olcay Çakır, Tek Rumeli Tv'den Ömer Karakaş, Mavi Karadeniz Tv'den Ahmet Güngör, Bülent Şirin, Sadullah Dervişoğlu, Şükür Suiçmez, Aytekin Akay, Çay Tv'den Yusuf Kurt ve Zeki Gökçe vardı.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Usta Erkan Ocaklı Trabzon'un Önemli bir değeri ve biz gençler yaşadığımız sürece Erkan Ocaklı'yı asla unutmayacağız diyerek gelen misafirlere yemek ikramı, lokum ikramı ve Erkan Ocaklı Albümü hediye ettiler.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu







Editör: TE Bilişim