Maçka’da şehit düşen Eren Bülbül’ün mezarına ziyaretler Anadolu’nun her yerinden devam ediyor. Eren’in bu kez ziyaretçileri Van’dan.

Van Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Baki acıların ve gözyaşlarının ortak olduğunu belirterek, “Teröre karşı en büyük cevabı birlik ve beraberlik içinde vereceğiz. 800 km öteden buraya şehit Eren kardeşimizin mezarını ziyaret edip şehit annemizin elini öpmeye geldik. Bizim kalbimizde, yüreğimizde burada. Bu ülkeyi bölmeye çalışan hainler asla emellerine ulaşamayacaktır.” dedi.

Başkan Baki, Trabzon’da gösterdikleri ilgi ve sahiplenmeden dolayı Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca’ya ve kardeş şehir projesi koordinatörü Ahmet Külekçi’ye teşekkür etti.

EREN KARDEŞİMİZ TÜRKİYE’Yİ BİRLEŞTİRDİ..

Terörle mücadele noktasında Eren Bülbül’ün Trabzon’da şehit düşen 271 şehit arasında en küçüğü olduğunu belirten Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, ”Eren kardeşimiz hepimiz tek yürek yaptı. Şehit aileleri olarak ateşin nasıl düştüğü yeri yaktığını en iyi biz biliriz. Allah Ülkemize, Devletimize zeval vermesin. Van’dan gelen şehit ailelerimiz çok anlamlı ve çok değerli bir mesaj verdi. Bu mesajın hedefi de belli, adresi de belli. Çok şükür dimdik ayaktayız. Şehitlerimizim emaneti olan bu vatana canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Van’dan gelen şehit annesi Necla Akman ile şehit kardeşi Gülsin Aldemir de şehit Eren’in annesi ile birlikte gözyaşı döküp, teröre karşı lanet okuması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Editör: TE Bilişim