Varlıbaş AVM'nin son müdürü Adnan Gördüm'ün gelişiyle beraber yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Gerek Türkiye'de gerekse yurtdışında görev yaptığı, AVM müdürlüğünü başarıyla idare eden Adnan Gördüm'ün son durağı Varlıbaş AVM oldu.

Yeni müdürün faaliyetlerinden önce, Varlıbaş'tan ne dükkan sahipleri memnundu ne de vatandaş... Adnan Gördüm'ün gelişiyle beraber, dükkanların tamamına yakını dolduğu gözlerinden, Varlıbaş'ta ki kalabalık dikkat çekiyor.

61 TL ALIŞVERİŞ YAPANA GEZİNTİ HEDİYE

Ziyaretçilerini doğa sporlarından biri olan at biniciliği ile tanıştırmak niyetinde olan Varlıbaş Alışveriş Merkezi, bu noktada hazırladığı kampanya ile hediye vermeye 6 Eylül itibariyle başlıyor.

6-20 Eylül tarihleri arasında,  Varlıbaş AVM'den Trabzon'un da sembolü olan 61 TL ve üzerinde alışveriş yapan vatandaşlara,  at çiftliğinde 1 tur gezinti ve 1 menü hediye ediliyor.

6 ile 20 Eylül tarihleri arasında yapılan alışverişlerden kazanılan hediye kuponlar Ekim ayının sonuna kadar geçerli oluyor.

AVM yönetimi konu hakkında, "Amacımız, herkesin zamanına uygun biçimde bu fırsattan yararlanabilmesidir" dedi.

At biniciliği konusunda bilgi alma, at turu yapma ve doğa ile baş başa yemek yeme imkanı sunan bu kampanyanın Trabzonluların büyük ilgisini çekerek, turizm anlamında kente farklılık ve hareketlilik katacağı bildirildi.
Editör: TE Bilişim