Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi son durum: İhale tarihi açıklandı mı? Şehir hastanesi ihalesi ne zaman yapılacak? İşte son dakika gelişmeleri…

TRABZON ŞEHİR HASTANESİ İHALESİNDE SON DURUM

Ak Parti cephesinden ihale tarihinin önce Eylül ayında gerçekleşeceğine dair açıklama gelmişti. Ekim ayının son günlerinde Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi için halen net bir tarih belirli değil. Ancak bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. İhale sürecinin bu denli aksamasındaki sebebin, inşaatin zeminindeki problemler olduğu ortaya çıkmıştı. İddiaya göre hastanenin yapılacağı zeminde oturmalar var.

Öte yandan Kostaki Konağı’nda ihale sürecinin tamamlanması da hastanenin ihale süreciyle ilgili konuyu tekrar gündeme getirdi. Bu iddialara ve ihale tarihine dair AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan önemli açıklamalar geldi.

Başkan Mumcu, hastane inşaatının bulunduğu zeminde çökmelerin olduğu iddiası için 'Şehir efsanesi' dedi. Asıl sebebin, fiyat artışlarından dolayı yüklenici firmanın işten çekilmesi olduğunu dile getiren Başkan Mumcu, bu nedenle şehir hastanesi inşaatında çalışmaların durduğunu anlattı.