Trabzon Akçaabat ilçesinde Yıldızlı Arena Go-Kart hizmete açılıyor. İşte yeni eğlence tesisi hakkında tüm merak edilenler…

TRABZON YILDIZLI ARENA GO-KART 30 EKİM’DE AÇILIYOR

Yıldızlı Arena Go-Kart, 30 Ekim 2022 Pazar günü Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesi'nde hizmete açılıyor. Trabzonlu yarışseverlerin uğrak yeri olması beklenen Go-kart tesisi başka ne hizmetler sunacak? İşte detaylar...

Go kart severlere müjde... 6.5 beygir gücündeki Go-kart yarış araçlarıyla çok yakında Trabzonlular yepyeni bir Go-kart tesisine kavuşuyor. Toplamda 9 araçla hizmet verecek olan Yıldızlı Go-kart pisti ve tesisi, Akçaabat ilçesinde Yıldızlı Mahallesi'nde 30 Ekim'de ilk konuklarını ağırlayacak.

Üstün güvenlik tedbirleriyle şimdiden adından söz ettiren tesiste, 350 metrelik Go-kart yarış pisti dikkat çekiyor. Firma sahibi Yakup Tarhan, Yıldızlı Go-kart ile ilgili şunları aktardı:

“Trabzon’da yaşayan ve Trabzon’a gelen vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sağlıyoruz. Toplamda 9 aracımız mevcut. 350 metre uzunluğundaki pistimizde güvenlik önceliğimiz. Araçlarımızda kask takma zorunluluğu mevcut. Bunun yanında uzun saçlara sahip olan müşterilerimize özel bir bone veriyoruz. Ayrıca herhangi bir kazayı önlemek için de hız sınırlandırmalarımız geçerli olacak. Şimdilik çocuklar için düşündüğümüz ekstra alan henüz faaliyette değil.”

Tesisin ziyaretçiler ve izleyiciler için kurduğu sosyal platform ve kafeterya da oldukça şık görünüyor.

Editör: Didem Bektaş