Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi'nin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzon Şubesi, yeni hizmet binasına taşındı. Hacıkerimoğlu, bu sabah yeni şubeyi ziyarete gitti. TFF üyesi, yeni ofisin çok şık ve kullanışlı olduğunu söylerken, Trabzon basınının çok güçlü olduğunun altını çizdi.

Bu tesisin Trabzon sporuna ve basınına yakıştığını açıklayan Hacıkerimoğlu, Trabzonspor'un Anadolu'dan çıkıp Türk futboluna damga vurmasına ve şampiyonluklar yaşamasına dikkat çekti.

Yeni tesisle birlikte Trabzonspor'un basında daha fazla yer alacağından ve kulübün daha da gelişeceğinden ümitli olduğunu sözlerine ekledi.

Hacıkerimoğlu, "Trabzon sporu için birlikte çok daha güzel işlere ve projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bu tesis o yüzden bir dönüm noktası oldu" ifadelerini kullandı.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç, Mustafa Hacıkerimoğlu'na binanın açılmasına yaptığı katkılardan dolayı bir plaket takdim etti.

Editör: TE Bilişim