Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde önemli bir viraja girmiş durumda. Grupta averajla 6 puanla 2.sırada bulunan Karadeniz ekibi, zorlu mücadeleyi de kazanıp gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor. 

Daha önce grupta çıktığı 4 karşılamada 2 galibiyet 2 mağlubiyet alan Trabzonspor bu maçı da alıp gruptan çıkmak adına büyük bir adım atmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Fransız devi Monaco'yu kendi sahasında tarihi bir skorla mağlup eden Karadeniz Fırtınası Avrupa basınının manşetlerini süslemişti. Monaco maçının verdiği moral ve motivasyonuyla Kızılyıldız deplasmanına gidecek Bordo Mavililerde tek hedef mutlak galibiyet.

63236e9366a97c032452f02f

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Trabzonspor son dönemde adeta sakatlıklarla buluşuyor. Eksiklerin çok olması teknik direktör Abdullah Avcı'nın elini kolunu bağlıyor. Trabzonspor buna rağmen başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Bordo Mavililerde uzun süredir sakatlıkları devam eden Serkan Asan, edin Visca, Bruno Peres, Dorukhan Toköz ve bunların yanında kısa süre önce sakatlanan Abdülkadir Ömür ve Kağan Moradaoğlo zorlu Kızılyıldız deplasmanında forma giyemeyecek. Öte yandan Monaco ile deplasmanda oynanan mücadelede direkt kırmızı kart gören Maxi Gomez'in alabileceği cezadan dolayı Kızılyıldız maçında forma giymesi beklenmiyor. 

Maxi Gomez'in yapmış olduğu hareketin cezası UEFA Disiplin Kurulunda 2/3 maçtan başlıyor. Bu sebeple oyuncunun önemli mücadelede forma giymesi zor gözüküyor.

TRABZONSPOR'UN AVRUPA ARENA 146.RANDEVUDA

Trabzonspor geride kalan 145 maçta 52 galibiyet 37 beraberlik 56 mağlubiyet aldı. Trabzonspor bu müsabakalarda 187 gol atarken kalesinde de 201 gol gördü.

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇI HANGİ GÜN SAAT KAÇTA?

Bilindiği üzere Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi H grubu 2.maçında Kızılyıldız ile kendi sahasında oynadığı mücadeleyi Marek Hamsik ve Trezeguet'nin golleriyle 2-1 mağlup etmişti. Trabzonspor bu galibiyetle gruptaki ilk 3 puanını almıştı.

Trabzonspor'un deplasmanda Kızılyıldız'a konuk olacağı mücadele 27 Ekim Perşembe günü Kızılyıldız'ın Rajko Mitić Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu mücadele 22:00'da başlayacak.

exxen-canli-izle-barcelona-galatasaray-maci-exxen-canli-izle-exxen-tv-barcelona-galatasaray-maci-sifresiz-ve-kesintisiz-canli-izle-172879

TRABZONSPOR KIZILYILDIZ MAÇI HANGİ KANALDA?

Spor severler tarafından en çok merak edilen konu mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı. Sivasspor ve Başakşehir'in maçlarının TV8,5 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanması Bordo Mavili taraftarların beklenti içerisine girmesine sebep olmuştu. Henüz şifresiz yayınlama konusunda resmi bir açıklama gelmezken mücadelenin EXXEN ekranlarından canlı olarak yayınlanacağı öğrenildi.

HaberTS - Mahmut Bulut