Hem de tüm Türkiye'nin gözleri önünde.

Bazen kolluyorlar, bazen elliyorlar, bazen kafalıyorlar...

Yıllardır sistemle mücadele eden Trabzonspor'u, ve hatta mevcudiyetinin tek dayanağı verdiği bu mücadele olan Trabzonspor'u, mevcut sistem kolluyormuş.

Edep yahu!

Bu iddaanın sahibi kim?

Tüm mevcudiyetini , sözde büyüklüğünü , ülkemizde oynananan ilk resmi futbol müsabakasının başlama düdüğünden  itibaren;  fedarasyon maharetiyle Anadolu kulüplerinin kanını emerek aldığı galibiyetlere borçlu olan İstanbulun ana bir 3 kardeş takımının kalemşörleri..

İnsan ne kadar arsız olursa olsun, bu cümleyi kurmaktan ar eder, yüzü kızarır, utanır. Varsayılan odur ki, bunlar da insan evladıdır, bunları da bir ana doğurmuştur. 

Ama gelin görün ki, bu içi boş, altı çukur iddaayı, iddaayı demek yetmez, bu komik yalanı, yalan demek de yetmez, bu aşağılık iftirayı atanlar, bunu tekrar tekrar söylemekten de hiç gocunmuyorlar.

Utanmıyorlar, çünkü suratları kösele olmuş.

Evlatlarına haram lokma yedirmekten imtina etmeyen, mideleri işkembeden farksız, ar damarları çatlamış, hasetlerinden nevirleri dönmüş, hayatta hiç bir ilkesi olmayan, tüm ahlaki değerlerden yoksun, vicdanlarını maaşına satmış, karakterleri lağım çukuru, IQ ları negatif, tek derdi etkileşim kasmak ve şuursuz insanların algılarıyla oynamak olan bu kişiliksiz kişiler, bir şekilde gündem olmayı başarabiliyorlar.

Benim yaşım otuzbeş; ben hatırlamıyorum.
Hatırlayan varsa, hatırlatsın.
Bilmem kaç yıllık lig tarihinde, Fenerbahçe camiası ne zaman , bir Anadolu takımının hakkını savunmuş? 
Gaziantep'in penaltısı verilmemiş de, rakibine kırmızı kart verilmemiş de, Antep'in 3 puanı çalınmış diye yangın çıkarttılar.

Tarihte eşi benzeri yok.

Gözlerimiz yaşardı yahu.

Konyaspor maçında Anelka'nın kalecinin üzerinden vurduğu smaç golle sonuçlanırken, Konyaspor'un teknik direktörü sisteme isyan edip istifa ederken nerdeydi bu namuslu , haysiyetli, onurlu arkadaşlar?

Çok geri gitmeye gerek yok, ligin ilk 7 haftasında, her maçta 7 hakem hatası var, sizi yarışta tutmak için bu hakemlerin.

Adanaspor'u dograrken hakemler 2 ay önce, nerdeydiniz?  Adana'nın Gazi ünvanı yok diye mi yoksa?

Bre arsızlar, biraz edep ya hu!

İnsan Allah'tan korkar.

Anadolu kulüplerini kuzu gibi  bir masaya yatırıp taksim ediyorsunuz 70 yıldır. Öyle bir taksim ki, kurt yapmaz böyle taksim kuzulara şah olsa...

Edepsizsiniz.

Vermemişler size o ahlakı.

Utanmanız yok. Arsızsınız.


Anadoli takımlarının hakkını savunuyorsunuz öyle mi?
Gözlerimiz yaşardı.

Çakallar ,  tavukların yaşama hakkını savunuyor;   tavşanı hedef gösteriyorlar.

Ulan!

Terörist başı Abdullah Öcalan çıksa dese ki, "Ne işimiz var Suriye'de, vatan evlatları birer birer şehit düşüyor, yazık değil mi?"  diye, ancak ona bu kadar ağız dolusu küfürler edilirdi.


Zira sizin seviyenize inmeden, sizle uğraşmak mümkün değil.

O kadar alçaldınız ki.
Komik duruma düşürdünüz kendinizi.

İnsan size nasıl cevap vereceğini bilemiyor, çünkü bu kadar alçal bir seviye ne gördük, ne duyduk.


Dünyanın en derin noktasındasındasınız.

En çukur.

En alçak.

Sesiniz kanalizasyon borularında yankılanıyor şimdilik ama, az kaldı.

Üzerinize sifonu çekeceğiz !