Trabzonspor’un Rizespor’u evinde ağırladığı karşılaşma öncesinde iki şehir arasında kurulan dostluk köprüsüne, Giresunspor başkanı da dahil olarak ortaya güzel görüntülerin çıkmasını sağlamıştı.

Milyonlarca Trabzonspor taraftarının anlam veremediği şekilde bu dostluğa gölge düşürecek, ”Rize kümeye” sesleri tribünlerden yükseldi. 

Çok sayıda taraftar ise bu tezahüratı yapanlara tepki gösterirken, Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı sosyal medya hesabından,” Rizespor kümeye tezahüratını biz yapmadık ve yapanları uyardık ve susturduk. Rizespor kümeye diye bağıranların hepsi münferit taraftarlardı. Rizespor ile dostluğumuzun zedelenmesine izin vermeyeceğiz!” İfadelerini kullandı.

Mehmet Fındıkçı’nın paylaşımına yorum yapan Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral,” Çok gereksizdi… Ama çok kısa sürmesi demek ki bir müdahale olduğundan.. Büyük Trabzonspor taraftarı şunu unutmamalı. Sadece Rizespor değil; Anadolu takımlarının bize “ Trabzon olamazsın şampiyon” bağırması ne kadar gururumuzu kırıyorsa bizim de onlara “Kümeye” bağırmamız o kadar kırıcı ve antipati uyandırır. Bizim rakiplerimiz belli, hedeflerimiz belli. Ağabeyi olmak ve Anadolunun yeniden sempatisini kazanmak İçin daha dikkatli olacağız.. Birliğiniz daim olsun.. “ ifadeleri kullanarak o tezahüratı yapanlara tepki gösterdi.
 

Editör: TE Bilişim