Trabzonspor'un yeni yönetimini, o oluşturdu. Bu oluşturdu kısmını artık bir tarafa bırakarak, yeni yönetimin Trabzonspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum.

Tanıdığım kadarıyla Ahmet Ağaoğlu’nun yeni yönetiminde yer alan isimleri yorumlayacağım.

Ahmet Ağaoğlu: İyi niyetli, Trabzonspor sevdalısı, futbolu bilgisi var. Hayalci değil, gerçekleri görüyor. Taraftarın baskısıyla yanlış yola sapmazsa, güzel işler yapacağına inanıyorum. Saha sonuçları istenildiği gibi gitmese bile, ekonomik anlamda güzel işler yapacaktır.

Mehmet Yiğit Alp: Aileden dolayı Trabzonspor ile yatıp Trabzonspor ile kalkan birisi. Ekonomik olarak hazır olsa, başkanlık yapabilecek kapasiteye sahip. Trabzonspor’a kazandırılacak projelerde etkin rol alabilecek güce sahip. Yönetimin en güçlü ismi. “Ben iki dönem başkan yardımcılığı yaptım. Artık yönetimde yer almam, bana başkanlık yakışır” diyenlerden değil. Güçlü Trabzonspor için güçlü yönetim önemlidir. Keşke yönetimde, hep başkanlık yapabilecek kapasiteye sahip isimler yer alsa.

Ertuğrul Doğan: Elini cebine atan yöneticilere en çok ihtiyacın olduğu dönemde, bir an olsun düşünmeden üzerine düşenin fazlasını yapan, yapmaya da devam edeceğini göstererek yeni yönetimde de yer alan önemli bir isim. Kıymeti bilinmeli.

Ömer Sağıroğlu: Ahmet Ağaoğlu’nun yol arkadaşı, sırdaşı, Trabzon’da önemli dostluklara sahip. İstifa eden Hayrettin Hacısalihoğlu gibi kırıcı bir tavrı yok. Asbaşkanlığa en yakın isim olarak görüyorum.

Emin Kahraman: Trabzon’un sevilen simalarından, siyasi görüşü ne olursa olsun Trabzonspor’un menfaatlerini düşünen bir isim. Trabzonspor’un yeni yönetiminde de yer aldığına sevindiğim isimlerden.

Müminhan Bilgin: Kendisi hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Görev yaptığı süre boyunca da fazla etkinliğini göremedim. Bizim haberimiz olmadan bitirdiği işler varsa, hakkını helal etsin.

Önder Bülbüloğlu: Ekonomik durumuna göre, Trabzonspor’a daha fazla katkı sağlamasını beklediğim isimlerden.

İbrahim Haluk Şahin: Altyapıya verdiği önem güzel. Hayrettin Hacısalihoğlu’nun ayrılığından sonra neler değişecek bekleyip göreceğiz.

Özer Bayraktar: Yıllardır kendine verilen görevi yerine getiren, yedek yöneticiymiş asilmiş diye dert etmeyen. Çok iyi Trabzonsporlu. Asil yöneticiliği fazlasıyla hak eden bir isimdi. Hayırlı olsun.

Yalçın Orhan: TS Club konusunda gözle görülür değişimler yapılmadı. TS Club ürünleri yine pahalı yine pahalı. Bir arkadaşın bebeğine Trabzonspor’un lisanslı ürününü alırken bir kere daha düşünüyor insan. TS Club ürünleri daha mantıklı fiyatlarda satılmalı, sürüme gidilmeli. Trabzonsporlu çocuklarımızın üstlerinde daha fazla Trabzonspor ürünleri görmek istiyorum. Macron değişimi güzel. Fakat bu yönetimin hayata geçirdiği bir değişim değil. Yeniden göreve devam edecek olan Yalçın Orhan’ın TS Club sorumluluğuna da devam etmesi halinde değişim beklediğimizi belirtiyorum.

Ahmet Fikret Gökhan: İstanbul Tuzla’da ticaret yapan Trabzonlu bir iş adamı olduğunu biliyorum. Trabzonspor ile alakalı etkinliklerde daha önce adını fazla duymadım.

Serdar Ekrem Şirin: Proje adamı olarak görüyorum. Trabzonspor’un ekonomik şartları düzeldiğinde, kulübe önemli katkılar sağlar. Fakat Trabzonspor’un ekonomik şartlarını düzeltecek projelerden ziyade, Trabzonspor’un marka değerini yükseltecek projeleri hayata geçirebilir. Böyle isimler de yönetimde  yer almalı.

Yusuf Hayıroğlu: 7019 nolu üye numarasından da anlaşılacağı üzere, Trabzonspor’un eskilerinden.

Yaşar Kibar Güven: Arkadaş çevresi, yakın dostları uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet etmiş biri. Trabzon’un önemli doktorlarından. Trabzonspor’un tarihini iyi bilir. İyi Trabzonsporlu. Yönetimde yer almasına sevindiğim isimlerden.

Sertaç Güven: Trabzonspor ile alakalı etkinliklerde adını daha önce fazla duymadığım isimlerden.