Trabzon'un eldiveni Onur, kalesine gelen 63 şutta sadece 10 golyiyerek rakiplerine fark attı ve ligin en iyisi olduğunu gösterdi. Yönetim, Onur'un şartlarını iyileştiriyor

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, Süper Lig'de tüm kalecilere fark attı. Ligin en formda kalecisi Onur, 12 maçta kalesinde toplamda 63 isabetli şut gördü. Onur sadece 10 gol yedi ve % 16 gol yeme oranı ile bu alanda ligin en iyi kalecisi oldu. Onur'un ardından Karabükspor kalecisi Waterman % 19 geliyor. Onur maç başına 0.83 gol yeme ortalaması ile bu alanda da Boffin ile birlikte ilk sırada yer alıyor. F.Bahçeli Volkan Demirel ise 29 isabetli şutta 12 gol yedi ve % 41 orana ulaştı. G.Saraylı Muslera ise Volkan'ın sadece bir sıra üzerinde % 31 oranı ile sıralandı. 

YÖNETİM ŞARTLARINI İYİLEŞTİRİYOR 
Sevilla ile Valencia'nın uzun zamandır izlediği ve M. United'ın da listesinde olduğu iddia edilen Onur için Trabzonspor, yıldız kalecinin sözleşmesinde yazan "7.5 milyon euroya serbest kalır" maddesini "15 milyon euro'ya serbest kalır"a çevirmek istiyor. Yıllık 900 bin euro ve maç başına 13 bin euro alan Onur'un garanti ücreti 1.3 milyona çıkarılacak, maç başı da iyileştirilecek. 2016'ya kadar anlaşması olan Onur'a yeni sözleşme önerilecek.