Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme rüzgarı esiyor. Ligdeki gol sayısını 9'a çıkaran 30 yaşındaki oyuncu, Rodallega'nın (12) ardından takımın en skorer ismi. Karadeniz ekibi, Nwakaeme'nin Süper Lig'de gol attığı maçları da kaybetmedi. 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Söz konusu müsabakalarda bordo-mavililer hanesine 17 puan yazdırdı. Bu sezon 20 mücadelede görev alan tecrübeli futbolcu, ligde 18 maçta sahaya ilk 11'de çıktı. 1591 dakika sahada kalan oyuncu, 9 gol atıp 5 de asist yaptı.

ADIM ADIM 100 BİN EURO
Nwakaeme özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla büyük beğeni topladı. Sezon başında sözleşmesine 19 gole katkı yapması durumunda 100 bin euro daha alacağına dair madde ekleten Nijeryalı futbolcu, 10 gol, 6 asistlik performans sergiledi. 3 gole daha katkı vermesi durumunda ekstra 100 bin euro'nun daha sahibi olacak.

MİLLİ TAKIMA GİDEBİLİR
Karadeniz ekibinde harika bir performans sergileyen Nwakaeme, ülkesinde de dikkatleri üzerine çekti. Bugüne kadar sadece 1 kez Nijerya Milli Takımı forması giyen 30 yaşındaki yıldızın ismi, Süper Kartallar ile anılmaya başlandı. Nwakaeme'nin, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek ülkenin kadrosuna alınması yüksek ses dillendirilmeye başlandı.

Editör: TE Bilişim