Karşılaşmanın 13'inci dakikasında Uche Kalu, kaleci Kubilay ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda net bir vuruş yaparak takımı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Müsabakada 29. dakika geride kaldı. Yeşil-mavili takım 1461 Trabzon karşısında 1-0 önde.Karşılaşma devam ediyor.Sakatlanan Barış Memiş'i yerine oyuna dahil olan Türker 38. dakikada Ç.Rizespor kalecisi Pawelek'le karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun sert şutunu Polonyalı file bekçisi güçlükle savuşturdu. Karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Çaykur Rizespor oyuncu değişiklikleriyle başlarken oyunada ağırlığını koydu. 50. Dakika da Cenk Ahmet'in ara pasında ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Uche Kalu'nun vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. 65. dakika da ise zarif hareketlerle defansı geçen Uche'nin vuruşunu kaleci güçlükle dışarı çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısı daha çok oyuncu değişiklikleriyle geçerken bu nednele oyun adına çok da fazla bir etkinlik olmadı.  

Hatırlanacağı gibi iki takım sezonun ilk haftalarında Rize’de bir kez daha özel maçta karşı karşıya gelmişti. Mehmet Cengiz tesislerinde oynanan o müsabakayı Ç.Rizespor, C.Ahmet’in attığı penaltı golü ile 1-0 kazanmıştı.
Editör: TE Bilişim