Şampiyonluğa yakışır futbol sergileyen Trabzonspor’un bu sezon karşısında en büyük engel olarak ise MHK’nin atadığı hakemler olarak gözükmekte.

8 hafta geride kalırken, Trabzonspor’un aleyhine verilen skandal hakem kararları futbol kamuoyunda büyük tepki toplarken, bordo mavili takımın lehine tek bir hatalı karar verilmemesi dikkat çekti.

Trabzonspor’un rekabet halinde olduğu 3 İstanbul takımının lehine verilen karar kararları ve takdir hakları futbol severler tarafından “lig yine mi dizayn ediliyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Trabzonspor oynadığı futbol ile taraflı tarafsız futbol severlere seyir zevki verirken, skandal hakem kararları ligin henüz 8. Haftası oynanmışken mide bulandırmaya başladı.

Süper Lig’de hakemlerin milyonlarca futbol severin gözüne soka soka verdiği skandal kararlar sonrası Kulüpler Birliği’nin de toplanma kararı aldığı bilgisine ulaşıldı.

Anadolu kulüplerinin isyan noktasına geldiği ve hakemlerin adaletsiz kararlarına karşı harekete geçtiği öğrenildi.

Kulüpler Birliği’nin gerçekleştireceği toplantı sonrası Türk futbolunun seyir zevkine gölge düşüren, aldığı skandal kararlar ile oynanan futbolun konuşulmasından çok hakem kararlarının gündeme gelmesinden büyük rahatsızlık duyulduğu ve skandal kararlara imza atan hakemler hakkında radikal kararların alınması bekleniyor.

Skandal kararlara imza atan hakemlerin başında gelen Ali Palabıyık ise listesinin başında bulunduğu ve Türk futbolunun seyir zevkine gölge düşürdüğü için gerekenin yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Editör: TE Bilişim