Trabzonspor’un hak ettiği bir şampiyonluk aldığını ifade eden Koçak, hakkında sürekli transfer dedikodusu çıkan bordo - mavililerin yıldız kalecisi Uğurcan Çakır ile ilgili de bilgi alındığını kaydetti. 

İşte Koçak’ın açıklamalarından bazıları: 

"Kerem için bizden bilgi alıyorlar"

"Bizim yetenekli futbolcularımız var, kaliteli futbolcularımız var. Kerem Aktürkoğlu hem kişilik, olarak hem futbolcu olarak çok büyük bir kaliteye sahip bir kardeşimiz. Çok büyük bir değerimiz. Kendi fiyatı da var Avrupa'da. Kerem için bizden bilgi alıyorlar tabi. Uğurcan olsun Rıdvan olsun hepsi değerli oyuncular. Hepsiyle bizimle alakalı iştişare yapıyorlar. Biz futbolcuların önce güncel çalışmasına bağlığıyız. Türk futbolcularımız ne kadar güncellik çalışırsa milli takım için o kadar fayda vardır. Tabii ki bizim isteğimiz futbolcular iyi bir ekipte, iyi bir kulüpte, iyi bir çalışmayla güncel en iyi performansı yakalayıp kendi gelişiminde iyi bir yol sıçramaktır. O yüzden futbolcularımız yurt içi olur yurt dışı olur tabii ki güncel çalışmaları bizim en büyük isteğimiz, arzumuz.”

"Milli Takım kalecileri"

"Kaleciler çok önemli pozisyon ama o pozisyonda çok iyi kalecilerimiz var. Önümüzdeki yıllarda kale pozisyonunda herhangi bir sorunumuzu yok.”

"Burak Yılmaz'ın vedası"

Burak Yılmaz'ın kararına şahsen çok üzüldüm. Çünkü Burak Yılmaz Türk futbolunda glmiş geçmiş en değerli karakterlerinden, hem kişilik olarak hem saha için, futbolcu olarak da iyi bir insan. Onunla çalıştığım için çok mutluyum, tanştığım için çok mutluyum. Gittiği için şahsen üzüldüm. Ama bu futbol. Umarım Burak Yılmaz ileriki zamanlarda Türk futboluna bilgisiyle, tecrübesiyle faydalı olacaktır. Eminim buna. Burak Yılmaz bir değerdir ve bu değer hiçbir zaman yok olmaz. Burak Yılmaz geri döner mi öyle bir karar var mı bilmiyorum ama o tür konuları ben vermem hoca verir.