Süper Ligin namağlup lideri konumundaki Trabzonspor'da başarılı futbolcu Abdulkadir Ömür basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ABDULKADİR ÖMÜR'ÜN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI

HANGİ POZİSYONDA KENDİNİ RAHAT HİSSEDİYOR

Antrenmanlarda daha fazla çalışıyorum herkesin özlediği Abdulkadir Ömür'ü izletmek istiyorum. Alanya maçında sol bek oynamıştım gerektiğinde hoca sol bek oyna diyecek bazen orta bazen sol açık hocamız nerede görmek istiyorsa orada oynamak istiyorum. Alt yapıda daha çok 10 numara pozisyonunda görev alıyordum. A Takıma çıktıktan sonra zaman zaman sol açık zaman zaman sağ açıkta oynadım. Kendimi rahat hissettiğim bölge 10 numara pozisyonu. Ama tamamen hocamızın takdiri. Söylediğim gibi 10 numara pozisyonunu seviyorum.

ÖZEL BİR ANTRENÖR İLE ÇALIŞIYORUM

Özel bir antrenörüm var İstanbul'dan haftanın 2 veya 3 günü geliyor. Genç yaştayız önümüzdeki uzun bir serüven var. Hamsik burada bize çok büyük bir örnek. Kendi özel hocasıyla geziyor, antrenman yapıyor.

Sosyal medya kullanmadığım için bunu bir şekilde açığa çıkaramadım. Kullanmak istemediğimin sebebi tamamen futbola konstre olmak. Taraftarlarımız bu konuda arada serzenişte bulunuyordu onların bilmesini istediğim için diyorum. Talihsiz iki ağır sakatlık yaşadım bunların dönüşü zor oluyor. Benim hayalim Avrupa'da Trabzonspor'u temsil etmek. Burada da hayallerimiz var inşallah burada da şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başardıktan sonra hedefim İspanya, İngiltere liglerinde oynamak. Kendimi daha çok geliştirmek istiyorum.

HAMSİK VE BAKASETAS BİZİMLE BİRLİKTE ZAMAN GEÇİRİYOR

Bakasetas hem bizim için hem takım için büyük bir şans. Türk oyuncuları çok seviyoruz, Türk arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven bir insan. Adaptasyon sürecinde yönetimimiz olsun hocalarımız olsun biz olalım çok yardımcı olduk. Daha fazla zaman geçirerek bu aile ortamını o da oluşturmak istiyor. O da bu takımın en önemli oyuncularından bir tanesi. Tecrübeleri var ve bize aktarmak istiyoruz. Hamsik, çok üst düzey bir isim bazen o da bizimle birlikte yemeğe geliyor bizimle konuşuyor şampiyonluğa giden yolun zorluklarını anlatıyor.

ÜZERİNE KOYA KOYA GİTMEK İSTİYORUZ

Fenerbahçe ile maçlarımız zevkli geçiyor keyifli oluyor. O gün biz daha iyiydiik biz kazandık bazı şeylerin arkasına sığınmaya gerek yok. Bu hafta Göztepe maçı var bu hafta da kazanmak istiyoruz. Üzerine koya koya gitmek istiyoruz.

TARAFTARLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

Bu maç taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyoruz. Erce abi ile demin konuştuk az önce o penaltı pozisyonunda ben bile rahatsız oldum dedi kulağımdan. Hakemin de etkilendiğini düşünüyorum. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Her hafta onlardan da destek bekliyoruz.

Editör: TE Bilişim