Trabzon ve Rize programları çerçevesinde iki kentte düzenlenen zirve ve toplantılara katılan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Trabzonsporlu yıldız futbolcu Abdülkadir Ömür'ü evinde ziyaret etti.

Bakan Albayrak, Trabzonspor'un Getafe ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinden sonra Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte sakatlığı devam eden Abdülkadir Ömür'e jest yaptı. Genç futbolcuyu ailesiyle birlikte oturduğu evde ziyaret eden ve Abdülkadir'e geçmiş olsun dileklerini ileten Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, oyuncunun sağlık durumu ile ilgili de bilgi aldı.

Evde kurulan yer sofrasına Abdülkadir Ömür ve Başkan Ahmet Ağaoğlu ile birlikte oturan Albayrak, yöresel yemekleri afiyetle yerken Ömür ailesine teşekkür etti.

TRABZONSPOR'DAN ABDÜLKADİR ÖMÜR AÇIKLAMASI

"12 Eylül 2019 tarihinde menüsküs tamiri operasyonu geçiren oyuncumuzun rehabilitasyon tedavisi verilen program çerçevesinde uygulanmakta olup önümüzdeki günlerde Almanya'ya giderek tedavisine orada devam edilecektir."

ŞENOL GÜNEŞ DE ZİYARET ETMİŞTİ

Sakatlığının ardından Trabzonspor'un genç yıldızını birçok isim ziyaret etmişti. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de yıldız futbolcuyu ziyaret etmişti.