Hekimoğlu Trabzon'un yıldız ismi Abdulkadir Özdemir, kulübün medya merkezine konuk oldu.

"Play-Off’lar oynatılmazsa bizim için hayal kırıklığı olur"  diye sözlerine başlayan Özdemir “Sezon başından beri Play-Off’a kalmayı hedefliyoruz. Çok mücadele verdik. Şuanda Play-Off potasının içerisindeyiz. Hem kulübün hem de bizim kariyerimiz açısından Play-Off’ların oynanmasını istiyoruz”

Hekimoğlu Trabzon FK takımımızın futbolcusu Abdulkadir Özdemir medya merkezimize konuk oldu. TFF’nin Play-Off’lar konusunda vereceği kararı beklediklerini söyleyen başarılı orta saha oyuncusu, “TFF 1.Lig oynanıyor. Ama 2.Lig’ler oynanmıyor. Bizim ligimiz tescil edildi. Ama biz Play-Off’ların oynanmasını istiyoruz. Biz aylarca çalıştık. Emek verdik. Hakkımız olan Play-Off’ların oynanmasını bekliyoruz” dedi.

TFF’nin Play-Off'ların oynanmaması yönündeki kararın kendileri açısından hayal kırıklığı olacağını da belirten 29 yaşında tecrübeli futbolcu Abdulkadir Özdemir, “Bizim amacımız Play-Off’a kalmaktı. Bunu başardık. Şimdi buradan da TFF 1.Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. Hem kulübün hem de biz futbolcuların kariyeri açısından Play-Off oynanmasını istiyoruz. Aylarca bu günü bekledik. Hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim