Trabzonspor’da süresiz kadro dışı bırakılan Bordo Mavililerin 2. Kaptanı Abdulkadir Parmak dün yönetime yazılı savunmasını sundu.

Galatasaray maçında gösterdiği disiplinsiz davranış sonrası sonrası kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak geçtiğimiz gün yaptığı davranış ile ilgili disiplin savunmasını verdi. 

61Saat'in ulaştığı savunma metninde Parmak 'Pişmanım' ifadelerini kullandı. 

"YANLIŞ ANLAŞILDIĞIM İÇİN PİŞMANIM..."

Parmak savunmasında maçtan bir gün önce hasta olduğunu ve sağlık ekibinden ilaçlar aldığını belirtirken “88. dakikada 2 orta saha değişikliğini görünce beni almayacak diye düşünerek tribüne çıktım. Tribüne çıktığımda haber vermediğimi fark ettim. Ama iş işten geçmişti. Oyuna girmek istememekle ilgili bir durum kesinlikle yok. Yanlış anlaşıldığım için pişmanım. Hocalarım ve Trabzonspor camiasından özür dilerim” ifadelerini kullandı. 

Parmak bilindiği üzere maçın ertesi günü hasta olduğunu belirterek antrenmana katılmamıştı. Oyuncu söz konusu savunmasında hasta olduğunu ifade etti. 

Öte yandan Parmak'ın hafta başıyla birlikte kendisine verilecek programla birlikte Kadir Özcan Tesisleri'nde çalışmalarına başlaması bekleniyor.  (61saat - Hasan Tüncel)

Editör: TE Bilişim