Parmak, "Yaşım 24, benim için biraz geç olsa da Avrupa hayalim var. Avrupa'nın kapısını açmak istiyorum" dedi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Abdülkadir Parmak, "Şu anda her şey gayet iyi gidiyor. Morallerimiz iyi. Ligde son hafta deplasmanda Göztepe'yi mağlup ettik. Sürekli çalışıyoruz. Ünal hocam da süre verince elimden geleni yapıyorum. Göztepe maçında takım halinde güzel oynadık. Ben de gol attım, mutluyum" diye konuştu. 

Transfer yasağı bize yaradı diyebilirim. Trabzonspor'da çok genç oyuncu var. Bu genç oyuncuları daha da çok izleyeceğiz. Ünal hocamın milliyetçi duygularını herkes biliyordur. İstiklal Marşı'nı bayrağımıza yönelerek okuyoruz. Bu da herkes tarafından güzel karşılandı. Şu anda takımımızdaki ortam çok iyi. 

Maç içerisinde hakeme ne kadar itiraz ederseniz edin hiçbir zaman karar değişmiyor. Biz de sakin kalmaya çalışıyoruz. Hatalara kafamız takılırsa futbolumuzu oynayamayız. Biz bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bizim hakemlerle işimiz yok! Gerekirse hakemi de yeneceğiz. İnşallah bu durum düzelir. 

ÜNAL KARAMAN KALMAMI İSTEDİ

Adana Demirspor'da geçen sezon çok iyi arkadaş ortamı vardı. Fakat iyi bir yönetim yoktu. Adana Demirspor her zaman kalbimde... Onları çok seviyorum. Ara transfer döneminde Adana Demirspor'dan bana gelen net teklif olmadı. Ünal hocam istedi, Trabzonspor'da kaldım ve şu anda da çok mutluyum.

AVRUPA HAYALİM VAR

Trabzonspor'da uzun yıllar oynamak istiyorum. A Milli Takım formasını giymek istiyorum. Yaşım 24, benim için biraz geç ama Avrupa hayalim var. Avrupa'nın kapısını açmak istiyorum.

Abdülkadir Parmak sözlerini şu şekilde tamamladı: 

Bu duygu anlatılacak bir duygu değil. Biz çocukken Trabzonspor formasını giymenin hayaliyle koşuyorduk. Benim evim Avni Aker'in yanıydı. Bu duygu çok farklı. Şu anda duygularımı anlatamam... Trabzonlu gençlerin  hayallerine kavuşmasını istiyorum. 

ABDÜLKADİR VE YUSUF HAK EDİYOR

Kupadaki rakibimiz Ümraniyespor çok güçlü bir takım. İkinci maçta Ümraniyespor'u eleyip, kupayı kaldırmak istiyoruz. Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı transfer tekliflerini hak ediyor. İki oyuncun da ülkemizi Avrupa'da temsil etmesini istiyoruz. İnşallah ikisi de bizi Avrupa'da temsil ederler. Abdulkadir her ligde oynar. İngiltere'yi de kaldırabilir. Giderse ve orada patlama yaparsa şaşırmamak lazım. 

Trabzonspor'un hedefi her zaman ligde üst sıralardır. Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Taraftarımız dünyanın her yerinde var. Ateşli taraftar grubuna sahibiz. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.