Trabzonspor Süper Ligin 32. Haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Hazırlıklarına devam eden bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

YARIN TAM TAKIM OLUYORUZ

Abdullah Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Milli takım arası tekrar şarj etme gibi, özellikle bütün takımlarında yaşadığı ligin hem uzun olması ve Nisan ayı itibariyle de 7 tane müsabaka oynayacağız. Dört günlük bir izin, tamamen futboldan uzak zihinsel rahatlama, sakat oyuncuların tedavilerinin yoğunlaşması. Kamil Ahmet'e iyi geldi, Abdulkadir Ömür iyi gidiyor, Berat bu süreci toparlayıp belki bu haftadan sonra bizimle olacak. Mevcutu koruyarak eksik kalan bölümlerimizi tamamlamaya çalıştık. Yarın (cuma) Bakasetas'ın gelmesiyle birlikte tam takım olacağız. Milli takımlardan sakat gelmemesi güzel oldu." dedi.

AKADEMİYE BİLİMİ, TEKNOLOJİYİ GETİRECEĞİZ.

Konuşmasına Milli Takım arasında neler yapıldığına dair açıklamalarla devam eden Avcı, "Bu arada biraz hem ben hem de yöneticilerimi akademi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Rahmetli Özkan Sümer'in adının verildiği akademiye teknolojiyi, bilimi, organizasyonu nasıl yapabiliriz? Bir yandan da orayı önümüzdeki sene için hareketlendirmek istiyoruz. Kazanma alışkanlığımızı geride kalan 10 haftada devam ettirmek istiyoruz. Trondsen antrenmanın bazı bölümlerinde bizimle çalışıyor. Ama Ömür daha önde gidiyor şuan itibariyle. Bir sonraki sezona da daha sağlıklı girme açısından iyi olabilir diye düşünüyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim