Süper Lig’in 18.haftasında Trabzonspor kendi evinde Başakşehir’i ağırladı. Karşılaşma öncesi teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadelere yer verdi:
“Şehitlerimiz var. İstemediğimiz ve yaşadığımız durumlar tekrarlanıyor. Umarım son olur. Önünü kesebilmek kendi içimize dönebilmek ve mutlu olabilmek istiyoruz”

“Kayserispor maçında son dakikada yediğimiz bir gol var. Ondan sonra Gaziantep ve İstanbul maçında tekrar bir toparlanma sürecini yaşadık. Başakşehir benim açımdan 431 maça çıktım. Bana çok şey kattılar. Ben de onlara çok şey kattım Güzel bir hikayeydi. Hafızası olan bir kulüp, hocasıyla birlikte yeni neslin modern bu işe kafasını yoran hocası. Top ayağından formasyonları var. Top rakipteyken adam odaklı oyuncular var. Özellikle hem karşılamalarda neler yapacağız. Topa sahip olmada çok sabırlı oynamamız gereken bir rakip var. Çalıştığımız opsiyonlar var”

“3 puanla kapatır yeni hedefler zinde bi şekilde yeni beyaz sayfa için devam etmek istiyoruz. İyi bir maç bizi bekliyoruz. Sakin sabırlı ve dengeli oyun içinde kalırız. Herkese buradan iyi seneler diliyorum”

Trabzonspor'dan Çocuklara Forma Hediyesi Trabzonspor'dan Çocuklara Forma Hediyesi

ABDÜLKADİR ÖMÜR SORUSUNU CEVAPSIZ BIRAKTI

Öte yandan yayıncı kuruluş muhabirinin Abdülkadir Ömür tercihi sorusunu cevapsız bıraktı. 

Abdülkadir Ömür içni dün sakatlık açıklamasına yapılmasına rağmen bugün genç oyuncu ilk 11’de forma şansı buldu.

Editör: Haber TS