Üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışında adeta "ben de varım" diyen Trabzonspor'da Abdullah Avcı, 7 maçlık galibiyet serisini oyuncularının unutmasını ve Fenerbahçe maçına odaklanmasını istiyor.

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın gelmesiyle birlikte inanılmaz bir ivme yakaladı. Tecrübeli teknik adamın yönetiminde Bordo Mavililer, 4. sıraya kadar yükselerek şampiyonluk yarışına ortak oldu. 4.sırada 48 puanda bulunan Trabzonspor'un Beşiktaş ve Fenerbahçe ile arasında 3, Galatasaray ile arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor. Birçok eksikle gittiği Başakşehir deplasmanından da 3 puan ile dönen Avcı'nın öğrencilerini bu hafta daha zorlu bir karşılaşma bekliyor. Göztepe'ye evinde yenilerek, şampiyonluk mücadelesinde ağır bir yara alan Fenerbahçe'yi evinde konuk edecek olan Trabzonspor, pür dikkat bu maça konsantre olmuş durumda.
 
Abdullah Avcı oyuncularına rehavete kapılmamaları gerektiğini, "7 maçlık seriyi unutun, Fenerbahçe maçına konsantre olun." şeklinde telkin ediyor.Trabzonspor, bu maçı da kazanması halinde ezeli rakibiyle puan farkını sıfırlayacak ve şampiyonluk iddiasını güçlendirecek.

Editör: TE Bilişim