İleri uçta Cornelius’u, sağ kenarda Abdülkadir Ömür’ü oynatmaya hazırlanan Avcı’nın bir diğer önemli silahı; Hamsik- Bakasetas ikilisi...

Sezona 3’te 3 yaparak başlayan ve Milli araya lider giren Trabzonspor , ligdeki en ciddi sınavına bugün Galatasaray karşısında çıkacak. Son 1 haftadır rakibi analiz eden teknik direktör Abdullah Avcı, Cim Bom’un sağ kanadını zayıf karnı olarak belirledi. Özellikle Sacha Boey’in yokluğunda Galatasaray’ın sıkıntı yaşayacağını düşünen Avcı, ligdeki 3 maçta da gol atan Nwakaeme’ye çok güveniyor. Nijeryalı yıldız üzerinden hücum setlerini çizen başarılı hoca, ileri uçta Cornelius’u görevlendirecek. Sağ kenarda ise Abdülkadir Ömür’ün oynaması bekleniyor. Gervinho ile Djaniny’nin sakatlıkları tam olarak geçmediği için bu şekilde bir karar alan Avcı’nın, bir diğer önemli silahı; Hamsik-Bakasetas ikilisi.

Hedef; erken gol

Hamsik ve Bakasetas’a sık sık savunmaya da yardım etmelerini söyleyen Fırtına’nın teknik patronu, arkalarında Berat Özdemir’i oynatacak. Maça hızlı başlayıp, erken bir gol bulmayı hedefleyen Bordo-Mavililer, ön alan baskısıyla rakibini hataya zorlayacak. Taylan ve Luyindama’ya özellikle pres isteyen Avcı, “Coşkulu ama akıllı oynayacağız. Gücünüzü herkese gösterin” sözleriyle takımını motive etti.

Editör: TE Bilişim