Trabzonspor’un genç futbolcuları ile yakından ilgilenen Abdullah Avcı’nın, gelecek vaat eden isimler konusunda çok hassas davrandığı öğrenildi.

Türk futboluna önemli genç yetenekleri kazandıran Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’da hem yarışmacı kadro kurması hem de genç oyuncuların sadece şampiyonluk kadrosunda forma giyme ihtimali yüksek olan isimleri kampa götüreceği öğrenildi.

Avcı’nın gelecek sezon kadrosunda en az 3 genç oyuncuyu rotasyonlu kadroda sıklıkla kullanacağı ve Türk futboluna kazandıracağı konuşuluyor.

Şampiyonluğa oynayacak kadro içerisinde kaybolma ihtimali olan ve gelecek vaat eden futbolcuların ise Hekimoğlu Trabzon'a Trabzonspor Kulübü'nün şartları doğrultusunda kiralanacağı öğrenildi.

GELECEK SEZON KADRODA GENÇ İSİMLER AZ AMA ÖZ OLACAK

Trabzonspor’da şampiyonluğa oynayacak kadronun planlaması yapılırken, gelecek sezonun kadrosunda az ama öz genç oyuncunun bulunması bekleniyor.

Şampiyonluk mücadelesi verecek Trabzonspor kadrosunda fazla forma şansı alma ihtimali olmayacak fakat gelecekte Trabzonspor’un katkı beklediği isimler hakkında ise 1 hafta içerisinde Avcı’nın net kararını açıklayacağı öğrenilirken,  bu konuda Hekimoğlu Trabzon Kulübü devreye girecek.

Şampiyonluğa oynayacak kadroyu çok sayıda genç oyuncu ile şişirmenin de futbolculara haksızlık olacağı düşünülürken, bu konuda Abdullah Avcı’nın vereceği son rapor merakla bekleniyor.

Avcı’nın raporunun açıklanmasının ardından Trabzonspor kadrosunda gelecek vaat eden isimlerin kiralık olarak Hekimoğlu Trabzon Kulübü’ne gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: HaberTS.com