Geçen sezon Eddie Newton'un yerine göreve gelerek Trabzonspor'da 1 senesini dolduran Abdullah Avcı için bugün yapılan pasta kesildi.

İdman sonrası TSYD Trabzon Şubesi tarafından kendisine jest yapılan Avcı, gazetecilere teşekkür ederek, "Taraftarlarımızdan Gaziantep maçında tribünleri doldurmasını istiyoruz. Bizimle beraber hücum etsinler, bizimle beraber defans yapsınlar. Özellikle yerel oyuncularımız düştüklerinde onları kaldırsınlar. Horonu beraber oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Avcı, bugüne kadarki başarılarının en önemli sırrının oyun formasyonundan kopmamak olduğunu belirterek, "Takım golü yiyor, formasyona devam ediyor, atıyor devam ediyor, bizi ayakta tutan şey formasyon. 5 maçta düştük ama kalkarak devam ettik." dedi.

ABDULLAH AVCI: İYİ Kİ TRABZONSPOR VAR

Sezona başlarken, "İyi ki Trabzonspor var" denilen bir oyun oynatacaklarını belirten Avcı, "Taraftar bizim için güç, bu gücü kontrollü bir şekilde rakibe vermeliyiz. Yerel oyuncuların elinden tutsunlar, düştüklerinde kaldırsınlar. Sezon başında, 'İyi ki Trabzonspor var denilen bir oyun oynatacağız' demiştik. Şu an için izlenebilen, keyif alan, veren bir takım Trabzonspor. Hepsinden önemlisi son dakikaya kadar pes etmeyen bir takımız." görüşlerini aktardı.