Trabzonspor’da arka arkaya gelen başarısız sonuçlarla birlikte, yönetime gösterilen tepkiler doğal olarak yeni başkan adaylarının isimlerinin telafuz edilmesine neden oldu. 

İşte tam bu noktada geçtiğimiz günlerde kulübün eski yöneticilerinden Ahmet Ağaoğlu’nun, 31 Aralık 2013 tarihindeki veya daha erken yapılacak olası bir genel kurulda aday olacağı iddiaları ortaya atıldı. 

 Aynı zamanda Golf Federasyonu Başkanı da olan Ağaoğlu, bu dedikodulara açıklık getirdi. “Bizim Başkanımız Sadri Şener’dir” diye sözlerine başlayan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Kulübü’nün belirlenen zamanda genel kurul yapmasından yana olduğunu belirtti ve “O gün geldiğinde tavrım ne olur bilemiyorum. O zaman karar vereceğim. ‘Şimdiden liste hazırlıyor’ demek, Trabzonspor’u içten karıştırmak demektir. Bütün dinamiklerin Sadri Şener’e destek vermesi gerekir. Başkanımız odur... Başkanımız görevde olduğu sürece biz ona bağlıyız. Onun dediklerini yaparız. Genel kurul zamanı da tavrımızı belirleriz” diye konuştu. 

Takımın durumunun iç açıcı olmadığını da üstüne basa basa vurgulayan Ağaoğlu, “Şener ve arkadaşları yoğun bir uğraş içerisindeler. Şimdi kalkıp ben ya da bir başkası ‘başkan adayıyım’ derse bunun takıma ve camiaya hiçbir katkı sağlamayacağı kesindir. O yüzden şu sıralar dikkatli demeçler ve hareket tarzları belirlenmesinde fayda vardır” ifadelerini kullandı.