Avrupa'da fırtına gibi esen Trabzonspor'a daha önce yıldız transferi sözü veren işadamı Ali Ağaoğlu, bu vaadini yerine getirmeye hazır.

Ağaoğlu, bordo- mavili kulübün kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu ve yönetimin alınacak isimleri belirlemesini beklediğini söyledi.

Eskişehir maçını protokol tribününde izlediği sırada yapılan 'Ağaoğlu bize yıldız al' tezahüratlarına şaşırdığını belirten Ağaoğlu, "Taraftarların isteğine kayıtsız kalamazdım. Taraftarın çağrısı üzerine Başkan'a dönüp, 'İsimleri belirleyin' dedim. Trabzonspor'a olan sevgimi herkes bilir. Sözüm söz. Kulüp yönetimi, teknik heyet kimi isterse alacağım. İsimleri belirlesinler gerisi kolay. Ağaoğlu sözünün eridir" diye konuştu.

Yeni golcü kim olacak?

Ara dönemde özellikle forvet hattına dünyaca ünlü bir ismi almak için çalışan bordo-mavililere bir yandan da futbolcu önerisi yağıyor. Menajerler bu kez de Djibril Cisse için kulübün kapısını çaldı. 1981 doğumlu Fransız forvet, Rus ekibi Kuban'ın formasını giyiyor.

2013-14 sezonunun başında Kuban'a imza atan Fransız futbolcu, Rusya'da aradığını bulamadı. 32 yaşındaki forvetin sözleşmesi 30 Haziran 2014'te sona eriyor. Ancak menajerine ayrılmak istediğini bildiren Djibril Cisse'nin "Trabzonspor'dan teklif gelirse Türkiye'de oynamayı düşünürüm" dediği belirtiliyor.