Trabzonspor taraftarları, bugün İstanbul Yenikapı’da Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlamak için bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “’4 sene önce söylemiştim büyük başkan değil büyük Trabzonspor var. Büyük Trabzonspor’un büyük taraftarı, Yenikapı’ya hoş geldiniz. Öncelikle bu muhteşem günü hazırlayan ve organize edenlere, Gurbetçi Gençler’in Başkanı Hüseyin Zabunoğlu’na ve siz taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız! Trabzon hepiniz ile gurur duyuyor. 4 sene önce yönetime geldiğimiz zaman sizler için çok zor olduğumuz bir şey istedik. Sabredin dedik. 4 sene sonunda takımı alkışlayacaksınız dedik. Dünyanın her yerinde takımı ayakta alkışlıyoruz. Sabrınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etkinliğe katılım hakkında bilgiler veren Ağaoğlu, “Trabzonspor taraftarları olarak farklılığımızı ortaya koyduk. 200 bin kişi bugün burada yer alıyor. Trabzonspor sevdası sönmez. İçinizde sönmeyen ateş ve bizlere verdiğiniz destek ile bugün bu noktadayız. Bu sayede şampiyonluğu kutluyoruz. Bu şampiyonlukta en büyük pay sahibi sizsiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Trabzonspor’a yapılan algılara cevap verilmemesi gerektiğini belirten başarılı yönetici, “Sevincimizi doya doya yaşayalım. Horon edelim, kolbastı oynayalım ama lütfen bana söz verin ve aşırıya kaçmayalım. Kimseye sosyal medya dahil olmak üzere tartışmaya girmeyelim. Dünyanın dört bir yanında kutlamalarımız gıpta ile izleniyor. Rakiplerin tacizleri asla size yanlış bir şey yaptırmasın.” Dedi.

Ahmet Ağaoğlu, “Sadece kendi mutluluğumuzu yaşayalım. Kime sorarsanız en büyük biziz diyorlar. Biz farklıyız ve biz Trabzonsporuz! Maç kaybedersiniz şampiyonluk kaybedersiniz ama karakterinizi kaybederseniz her şeyi kaybedersiniz. Bizim yeni sloganımız artık şudur; ‘Farklıyız ve karakterimiz ile şampiyon olduk.’ Hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız'' ifadelerini kullandı.