Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, para kaynağı bulmakta zorlandıklarını belirtti ve ekledi: “En ciddi sıkıntımız ekonomik tablo. Bunu çözmek için sanılandan çok mesai harcıyoruz. Ancak camia olarak el birliği ile başaracağımızdan eminim.” 

Trabzonspor’daki son durum ile ilgili olarak başkan Ahmet Ağaoğlu konuştu... 

Transfer sezonunun dahi öncesinden başlayan bir sıkıntılı süreç geçirdiklerini ifade eden Bordo- Mavililer’in patronu, aşmak için tüm camianın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. 

Her anlamda çok mesai harcadıklarının altını çizen Karadeniz ekibinin başkanı, “Ekonomik tabloyu defalarca konuşmak bizim için de hoş değil. Ancak durumu soranlara, merak edenlere de tabloyu özetlerken başka söyleyecek bir sözümüz yok. Bu dönem bize her açıdan kendi gerçeklerimizle yüzleşme, özümüze dönme fırsatı da verdi. Elimizden geleni yapıyoruz yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber. Fakat kolay değil uğraştığımız işler. Yeri geliyor gece geç saatlere kadar mesai yapıyoruz. Bu işin üstesinden gelmek için tüm camiamızın desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 

‘Hepsine çok güveniyorum’ 

Kendilerinden genel beklentinin de çok farkında olduklarının altını çizen Ağaoğlu, “Sportif olarak Trabzonspor asla hedefsiz olamaz. Bunu en başta bu kulübün başkanı olarak ben kabul etmem, edemem. O nedenle bir yandan sorunları çözmek için uğraşırken bir taraftan da sportif olarak camiamızın beklentilerini yerine getirme adına adımlar atıyoruz. Hocamıza, yönetimime ve futbolcularımıza, en az onlar kadar da taraftarımıza inanıyorum” mesajlarını gönderdi.